2015/08/01

Duyuru: Hanazono No Kioku

Herkese merhaba!

Bu duyuruyu yapmak için epey bir geç oldu ama burada takip edeninin de olduğunu pek sanmıyorum.
Geçenlerde Hanazono No Kioku'nun mangasıyla ilgili bir mail aldık. Biliyorsunuz ki başlangıç olarak içindeki hikayeyle alakasız olan one-shot bölümünü çevirmiştik. Ama Hanazono No Kioku Heterophobia Fansub tarafından çevirilmekteymiş. Neyse ki erken haberimiz oldu. Hem onların emeğine saygı duymak adına hem de boşa emek harcamamak adına Hanazono No Kioku projemizi iptal ettik. One-shot bölümünü okumak için buraya, mangayı okumak için de buraya tıklayabilirsiniz.


Son olarak çevirisini arayıp bulamadığınız manga, light novel yahut drama cd isteklerinizi aşağıdaki yorum kutusunda belirtebilir ya da mail aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz.

Görüşmek üzere!

2 yorum:

  1. Merhabalar, öncelikle emeğinize sağlık çeviriler için. Özellikle Hatoful Boyfriend'in drama cd sini arıyordum ama nette bulamamıştım maalesef ki. Sayenizde ilk serisini dinlemiş oldum çevirinizi takip ederek.

    Serinin devamı gelir mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatoful Boyfriend serisini takip eden birilerini bulabilmek beni çok mutlu etti doğrusu. Tabii boşluk bulabildiğim zaman devamını getirmeye çalışırım ^__^
      Desteğin için teşekkürler :3

      Sil