2015/10/14

Güncelleme #13 : Don't blame it on the sunshine~

Yo millet! Yine dolu dolu bir güncellemeyle buralardayım. Biraz geciktim gerçi. Affediniz.
Dersler ciddiyetini kazanınca ilgilenmek de zorlaştı diyebilirim. Ama bölümümün yaptığım işle alakalı oluşu yaptığım çevirilere de olumlu yansıyor bir bakıma. Yani kimse gelip de "N'abıyon lan çeviri mi yapıyon püü inek boş zamanında bile İngilizce çalışıyo" demiyor, diyemez. Ehe.

Haftanın çiçek böceğini sizlere sunmadan önce light novelları takip eden arkadaşlara bir sorum olacak. Yaklaşın bakayım. Heeh.

Şimdi, bir sitede light novelları siteden okuyamadıkları ve pdf dosyası halinde okumak istediklerini belirtenler olmuş. O şekilde hem daha düzenli hem de okuması daha kolay oluyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz? Ben de öyle bir şeyler yapmalı mıyım?

Düşüncelerinizi yorum olarak aşağıda belirtebilirsiniz~


Bu arada aylık olarak çevirdiğim .flow doujinshisinin ikinci bölümünü bu güncellemede görebilirsiniz. Gerçekten güzel bir doujinshi olmuş. Ürkütücü olmuş. Tıpkı oyunu gibi. Açıkçası oyunu bitirdiğimde bir türlü etkisini üzerimden atamamıştım. Düşündükçe midem bulanıyor. Ugh. Rpg maker oyunlarına ilginiz varsa durmayın ve indirip oynayın lütfen *-*

Son olarak Gintama Haru Matsuri'ye hız kazandırmaya çalışacağım bu haftadan itibaren. Orada durup duruyor... yalnız bırakmak istemiyorum... *sarılır*

Şimdi buyurun buradan~





Haftaya görüşmek üzere!!

2 yorum:

  1. Güncel için teşekkürler ^^
    Light Novelları daha okumadım böyle olması da rahat bence :D kısacası bana fark etmez :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikrini belirttigin icin tesekkur ederim :) ve iyi okumalar~

      Sil