2015/07/03

Güncelleme #3 : Ortak Projeler (Jullie Translations, Usayuu Translations)

Herkese merhaba. Küçük bir güncellemeyle buradayım. Aslında bu hafta bol manga bölümleriyle gelmeyi planlıyordum ama sağ olsun okul davaları bütün moralimi alt üst etmeyi başardı. Her zamanki gibi! Harika!


Neyse fazla uzatmadan bu haftanın güncellemesine bir göz atalım. Jullie Translations'la ortak bir proje başlattık. Birlikte shonen ai / yaoi tarzı üzerine manga çevirilerimiz olacak. Ve aynı şekilde Yuu-chan ile doujinshi projelerimiz olacak. Kısacası güzel olacak. Bunun dışında istekleriniz olursa ilgilenmeye hazırım. Falan filan.



En kısa zamanda görüşmek üzere!

2 yorum:

  1. Merhabalar. Grubunuzu yeni keşfettim. Açıkçası haberdar olmadığım çeviri gurubu yoktur sanıyordum ama siz ve sizin sitenizden gördüğüm 2 bilmediğim çeviri grubuna daha rastladım. :D Hemen serilerinize bir göz atıyorum.
    Bu arada serilerinizi manga-tr'ye yükleme şansınız varsa bir yükleyin. Oradan çeviri grupları sayfasında rastladım ben size mesela. Benim gibi haberdar olmayan çok vardır. Güncelleme yapıldığında isminize rastlamış olurlar en azından.

    Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgin ve desteğin için çok teşekkür ederiz!! :3 Elimden geldiğince aktif olmaya ve değişik seriler sunmaya gayret gösteriyorum.
      Manga-tr konusuna gelecek olursak, çevirilerimi yükleyecek bir gönüllü çıktığı için o konuda sesimi çıkarmamıştım ama arkadaşın işleri falan çıktı herhalde pek ses çıkmadı. Ben yükleyeceğim artık :')

      Sil