2015/09/29

Güncelleme #11 : Sonunda...

Merhaba millet~ Yine geç kaldım sanırım. Mümkün olduğunca sarkıtmamaya çalışıyorum ama gerçekten çok yoruluyorum. Aslında işlerimi birkaç gün öncesine bitirmiştim ama paylaşmaya ancak vakit bulabiliyorum.

...mmh.


Evvet! Bu haftanın zımbırtılarını hemen aşağıda görebilirsiniz:





Şey, Durarara!! hakkında... Size tavsiyem bölümlerin kısımları tamamen çevrildikten sonra bölümü okumanızdır. Birbiriyle bağlantılı olduğu için arada kopukluk yaşayabilir ve okurken "...n'oluyodu en son ya." diyebilirsiniz. Aslında amacım kısım kısım ayırmak yerine bir haftada bir bölüm çevirmekti. Fakat-zaman-bulamıyorum. Bu yüzden üzgünüm. Önümüzdeki tatilde buna hız kazandırmaya gayret göstereceğim.

Onun dışında bir duyurum olacak. Gintama izleyenleriniz var mıdır yahut takip ediyor mudur buraları bilmem ama listemde beklettiğim Gintama Haru Matsuri Event'ını çevirmeye başlayacağım. Haftaya değil fakat bundan sonraki haftalardan birinde yetiştirebilirsem çevireceğim. Uzun zamandır aklımdaydı ve her izleyişimde kahkahalar atarak, iç geçirerek izlediğim bir eventtı. Bu yüzden fazla mesafe koymadan bunu çevireceğim.

Haftaya görüşmek üzere~

6 yorum:

  1. Çeviriler için teşekkürler ^^
    Gintama takip etmesem de çevireceğiniz şey hoşuma gitti :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gintama'yi takip etmiyor musun ;; Cevirmen tavsiyesidir bos zamanlarinizda izleyiniz pisman olmazsiniz *-*

      Sil
    2. başlayayım dediğim zaman hep bi engel çıkıyor; video dolmuyor, indirilmiyor :D lanetli bi anime benim için -bi de uzun seri izleyemiyorum- ama ara sıra mangasına bakıyorum, herkes öneriyor bakalım ne zaman izlicem :D

      Sil
  2. Shuu-san acaba müsait olduğunda Nano- Karakuri Pierrot çevirebilir misin? *-* O şarkıyı çok çok seviyorum :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az önce baktım da gerçekten çok tatlı bir şarkıymış *-* Bu hafta için çevirisi hazır olur :3

      Sil
    2. Çok teşekkür ederiiiiim :33

      Sil