2016/10/01

Güncel #25.5 : Yılmayan Dağcı (Kokou No Hito - Son)

İyi geceler.
Biraz geç kaldım. Her zaman olduğu gibi.
Osoi Subs'ı takip ediyorsanız muhtemelen ortak mangamız Kokou No Hito'nun da final verdiğini görmüşsünüzdür.

Yaşasın!
diyemiyorum. Çünkü cidden severek çevirdiğim bir seriydi. Hiç "bitireceğim" diye hırs yaparak çevirmedim ve adeta okurken içinde kayboldum. Her güzel şeyin bir sonu varmış...


Buradan serinin editörü Kyouka'ya çeviride bana güvendiği ve benimle çalıştığı için teşekkür ediyorum ve çevirileri geç verdiğim her sefer için özür diliyorum. Cilt cilt çevirdiğim için zorlukları oldu ama bölüm bölüm verseydim manganın bir anlamı kalmazdı. Gecikmeler için siz okurlardan da özür dilerim.

Gerçek bir hayat hikayesinden alınmış olan Kokou No Hito'ya siz de bir göz atın. Kim bilir belki Buntarou'yla uzun bir yolculuğa çıkarsınız.

Osoi'nin güncelinde çıtlatıldığı üzere boş durmuyorum ve yakın zamanda Homunculus'un çevirisine yarım bırakılan yerden başlıyorum. Takip edeniniz var mıydı? İsmini yeni duyuyorsanız ona da bir göz atın bence.

Haftanın üç günü sabahın altısında kalkıp gidebilmek için bir saatlik otobüs yolculuğu çektiğim yeni okul programıma yavaştan alıştığım vakit (asla tamamen alışamayacağım) çeviri işlerine daha bir hız kazandıracağım. Bu yüzden beklemekten vazgeçmeyin.

Çok yakında Hare-Kon, Rakugo Shinjuu, Danshi Koukousei ve tabii ki Homunculus'un yeni bölümleriyle buralarda olacağım.

Kendinize iyi bakın.
Görüşmek üzere!

2 yorum:

  1. Tüm emeklerin için Teşekkürler :) Ellerine sağlık :) culus bitince bakarı z artık :)

    YanıtlaSil